Seçilen Hizmetler için tıklayınız

0
Tüm hizmetler OtoMentor güvencesiyle gerçekleştirilmektedir.

OTOMENTOR BLOG

Lastik, OtoMentor.Net

Hangi Lastiği Almalıyım?

Lastikler, arabanızın ilerlemesini sağlamaktan daha fazlasını yapar. Aynı zamanda aracınızın güvenliği, yakıt verimliliği ve sürüş hissinde önemli bir rol oynar. Ancak piyasada pek çok farklı lastik üreticisi ve türü olmasından dolayı, aracınız için en iyi lastiği bulmakta zorlanabilirsiniz. Lastik değişimi yapacaksanız ve genel kalite, sektör itibarı, uygun fiyat ve çeşitliliğe dayalı olarak en iyi lastikleri üreten markaları merak ediyorsanız; detaylar yazımızda!

Michelin

Oto servis ve bakım firmalarının da önerdiği Michelin lastikler, yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Dünyadaki en popüler lastik markalarından biri olan Michelin, neredeyse her kategoride kaliteli lastikler satmaktadır. Run-flat lastiklerden yaz lastiklerine ve dört mevsim lastiklerine kadar, Michelin hem tüketicilerden hem de endüstri uzmanlarından gelen öneri listelerinin başında geliyor.

Goodyear

En çok satan bir diğer lastik markası olan Goodyear, dayanıklılık arayan sürücülerin ilk tercihi oluyor. 1898'de kurulan marka, arazi kamyonları ve motor sporları araçları da dahil olmak üzere her türlü araca dayanacak şekilde lastikler üretir. Marka, herhangi bir oto lastik modelini tüketicilere sunmadan önce ürünlerini şirket içi ve bağımsız testlerden geçiriyor. Kış lastiği testinde uzmanlaşmış Finlandiyalı bir şirket olan Test World tarafından yürütülen bir çalışmada, Goodyear lastiklerinin, frenleme, hızlanma, yol tutuşu, buz, kar, yağmur ve kuru yollar gibi hemen hemen her kategori ve koşulda diğer markalardan daha iyi performans gösterdiği belirlendi. Goodyear yedek lastikleri ayrıca satın alınan modele bağlı olarak altı yıla kadar veya belirli bir kilometre için sınırlı garanti kapsamındadır.

Bridgestone

Bridgestone, yolda daha fazla gönül rahatlığı arayan sürücüler için son teknoloji lastikler sunar. Yanınızda yedek lastik bulundurmak istemiyorsanız ya da sadece saygın bir lastik üreticisinden ürün satın almak istiyorsanız, Bridgestone denenmiş ve onaylanmış bir seçenektir.

Pirelli

Oto bakım firmaları ve araç sahiplerinin en fazla tercih ettiği markalardan biri de Pirelli. İtalyan bir üretici olan Pirelli, en çok Maserati, Lamborghini, Audi, BMW ve Porsche gibi lüks otomobil üreticilerine yüksek performanslı lastikler tedarik etmesiyle tanınır. Yüksek hızlı arabalarda performans lastikleri bir zorunluluktur. Pirelli performans lastiklerinin özel sırt desenleri ve yapısı, hem kuru hem de ıslak koşullarda mükemmel tutuş sağlar. Sportif lastikler kategorisinde bir üne sahip olsa da Pirelli, günlük binek otomobiller, kamyonlar ve SUV'lar için lastikler de üretiyor. 

Kampanyalarımız