Seçilen Hizmetler için tıklayınız

0
Tüm hizmetler OtoMentor güvencesiyle gerçekleştirilmektedir.

OTOMENTOR BLOG

Araçlar için kullanılan oto bakım ürünleri, OtoMentor

Aracınız İçin İhtiyacınız Olan Oto Bakım Ürünleri

Aracınızın ilk günkü ihtişamını koruması ve performansını tam olarak sürdürebilmesi için kesinlikle araç bakımınızı aksatmamanız gerekiyor. Araç içi temizliğinizi kolaylaştıracak, aracınızın dışını her zaman parlak tutacak, motorunuzun sağlığını ve performansını koruyacak oto bakım ürünleri sayesinde aracınıza çok daha iyi bakabileceksiniz. İsterseniz gelin sizlere oldukça yardımcı olacak oto bakım seti ürünlerine yakından bir göz atalım.

1. Araç Süpürgeleri

Araç süpürgeleri, özellikle detaylı bir temizlik yapmak istediğimiz zamanlarda yardımımıza koşan en avantajlı oto bakım ürünlerinden bir tanesi haline geliyor. Aracınızın içinde kalan en küçük kiri, tozu veya kalıntıyı temizleyebilen bu araç süpürgeleri sayesinde, otomobilinizin dış yüzeyi gibi içi de tertemiz oluyor. Küçük boyutlarına rağmen oldukça güçlü olan bu aletler, aracınızın içinde herhangi bir artık kalmasını engelliyor. Araç süpürgeleri, aracınızın içinin tamamen temizlenmesi ve araç içi kötü kokuların giderilmesinde kullanabileceğiniz en etkili oto bakım seti elemanlarından bir tanesidir.

2. Mikro Fiber Bezler

Aracınızın dış ve iç yüzeyini temizlerken, istenmeyen çiziklerin oluşmasını engellemek adına kullanabileceğiniz mikro fiber bezler, araç bakımınız için sahip olmanız gereken ürünlerden bir diğeri olarak karşımıza çıkıyor. Mikro fiber bezler üzerinde kir birikmesini önleyen ve durulama sırasında, aracınızın üstünde çizik oluşmasını engelleyen bir teknoloji ile üretilmiştir. Normal bezler, temizlik sırasında üstünde kir tutacağı için tekrar kullanımda çiziklere sebep olabilirler. Mikro fiber bezleri kullanarak hem daha parlak hem de pürüzsüz bir görüntü elde edebilirsiniz.

3. Motor Bakım Ürünleri

Aracınızın iç ve dış bakımlarının yanı sıra motorunuzun da bakımlarını aksatmamalısınız. Oto bakım setinizin en önemli parçalarından bir tanesi olan motor bakım ürünleri sayesinde, daha uzun ömürlü bir araca sahip olabilirsiniz. Motor temizlik ürünleri, antifrizler ve motor bakım suları, oto bakım ürünleriniz arasında mutlaka bulunması gereken şeyler arasında yer alıyor. Bu sayede hem daha sürekli bir performans elde edebilecek hem de bakım masraflarınızı en aza indireceksiniz. Sürekli kullanımda bu motor bakım ürünleri motorunuzun ömrünü oldukça uzatmakta ve performansınıza büyük katkı sağlamaktadır.

4. Cila Malzemeleri

Aracınızın temiz ve performansının yüksek olması kadar dışarıdan parlak ve göz alıcı gözükmesi de oldukça önemlidir. Gözünüz gibi baktığınız aracınızın dışarıdan etkileyici gözükmesini istemez misiniz? En sık tercih edilen oto bakım ürünleri arasında yer alan cila ürünleri ile aracınızı ilk günkü parlaklığına ulaştırabilirsiniz. Temizliğin ardından kolay ve kullanışlı bir şekilde uygulayabileceğiniz cila ürünleri, en çok ihtiyacınız olan araç bakımı malzemelerinin başında geliyor.


Sizler de araç bakımı hakkında daha çok tavsiyeye OtoMentor.Net sayesinde kavuşabilirsiniz. Sizlere sağladığımız yenilikçi bakım hizmetleri ile aracınızı uzunca bir süre sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Sizler de bize ulaşın ve en kaliteli bakım hizmetlerini almaya hazır olun!

Yazar: Dilara Kaya

Kampanyalarımız